17 January 2009

Feestjes, Pokerfaces en Beroemdheid ! I ♥ Lady GaGa!




Lady GaGa. De coolste hotste zangeres van dit moment.. Nog niet van haar gehoord?

De 23-jarige Stefani Joanne Angelina Germanotta, (Ze treedt op onder de naam Lady GaGa) is een Amerikaanse zangeres, componiste en musicus. Ze begon haar carrière als componiste voor pop muzieks grootste sterren, onder andere Fergie, de Pussycatdolls en New Kids On The Block, maar ook voor Akon, een Amerikaanse rapper en producer. Na dat Akon zich haar vocaal talent herinnerde, vroeg hij haar gelijk om lid te worden van zijn label, Kon Live Distribution. In 2008 kwam Lady GaGa's album The Fame (De faam) uit.

'The Fame is voor iedereen die zich beroemd kan voelen, legt ze uit. De Pop Cultuur is kunst. Het maakt je niet cool om de Pop Cultuur te haten, dus ik omarmde het, en jullie horen het de hele tijd op The Fame. Maar, het is deelbare beroemdheid. Ik wil jullie allemaal uitnodigen op het feestje. Ik wil dat mensen ervaren hoe het is om deze leefstijl te hebben.'

Mijn lievelings liedje van The Fame is Just Dance. Daarom zet ik dit liedje even op mijn blog. Enjoy, en vooral: Just Dance!



X Lady GaGa-fan,
Jaimee

06 January 2009

100% Cool! Verzin een stukje tekst bij dit verhaal en win een prijs!

100% Bo

Bo gaat naar school in Amerika! Vandaag moet ze voor de eerste keer naar High School...


VERZIN HET VERVOLG OP DIT VERHAAL....
In de schoolkantine pakt Bo een beker cola light en zet hem op haar dienblad. De eerste drie lesuren zijn voorbij. Aan het begin van de eerste les werd ze voorgesteld door de docent. Verschrikkelijk! De hele klas begon te giechelen toen ze bibberend in het Engels vertelde wie ze is. Was ze maar in Nederland met Merel! Daar konden ze nu samen een rondje lopen en over nieuwe klasgenoten en jongens kletsen. Ze pakt haar dienblad op en gaat op zoek naar een lege stoel. De kantine is bomvol. De muziek van Beyonce dreunt door de enorme ruimte en overal klinkt geroezemoes en gelach. Het is net zo eng als in Amerikaanse films. Langzaam loopt ze langs de eerste tafel met meisjes met paars haar en zwarte nagels. Aan de volgende tafel zitten alleen maar knappe jongens in sportkleding. Een jongen knipoogt naar Bo, maar ze is te nerveus om terug te lachen. Snel loopt ze door. Dan ziet ze eindelijk een lege stoel naast een meisje in een rood topje. In haar dikke, blonde haar draagt ze een zuurstokroze haarband. Haar nagels zijn fluoriserend roze gelakt en op haar lange wimpers zit een dikke laag lauwe mascara. Sharpay uit High School Musical! Bo haalt diep adem en zet haar dienblad naast Sharpay neer op tafel. 'Zo, wie ben jij?' vraagt het blonde meisje, terwijl ze aan haar staart friemelt en naar een blonde jongen knipoogt. 'Hoi, ik ben Bo. Het is toch wel goed dat ik hier kom zitten? Ik bedoel, er zijn nergens stoelen vrij.' Het meisje kijkt haar verveeld aan. 'Je komt toch uit Amsterdam? Lopen ze daar niet op klompen?' De meisjes beginnen hard te lachen..

Verzin hier een stukje na en lever het bij mij (Jaimee) op school in. Je mag het zelf verzinnen.
Het meisje met het beste verhaal wint een prijs!



Liefs,
Jaimee



X Doe je best!!