10 September 2010

Cheater? Kim Kardashian Zoent met Haar Bodyguard!


Kim Kardashian is door de camera's van Keeping Up With The Kardashians gefilmd, terwijl zij een passionate kiss geeft aan haar handsome Aussie bodyguard. Miss Kardashian werd gevolgd door de camera's van haar E!-programma, toen zij op de gevoelige plaat werd vastgelegd tijdens een intiem moment met haar beveiliger, Shengo Deane, na een avondje uit in Los Angeles.

Het duo was met samen met moeder Kris Jenner, zusje Kourtney en haar ex-vriend Scott Disick aan het dineren bij Japans restaurant Katsuya, maar bleef alleen over toen een ruzie tussen Scott en Kourtney ervoor zorgde dat iedereen vroegtijdig vertrok. Na een beetje casual geflirt, wist Kim Shengo succesvol dronken te voeren met tequila. Het stel eindigde uiteindelijk bij haar huis in Beverly Hills, waar zij een lange zoen uitwisselden voor haar deur.

In het verleden heeft Kim een relatie gehad met New Orleans Saints-speler, Reggie Bush en onlangs werd zij gelinkt aan NFL-ster, Miles Austin. Toch zweert de brunette plechtig in de toekomst uit de buurt te zullen blijven van American football-spelers.

bron: msn.nl


Aisha Darling,
Love!

No comments: