17 February 2009

Chris Brown slaat Rihanna in elkaar: 'Dit is niet de eerste keer'








Het begon allemaal in de Love club in Washington D.C. in Amerika. Chris Brown was daar speciaal om zijn verjaardag te vieren. Tuurlijk had hij zijn girlfriend, Rihanna meegenomen. Sommige van zijn vrienden kwamen niet opdagen, zoals Kanye West. Toch begon Chris wild te dansen; Hij deed net alsof het hem niet interesseerde. Op een gegeven moment kwamen er een paar meiden om Chris heen dansen. Met een van hen ging danste hij heel dichtbij, en het meisje probeerde hem te verleiden. Rihanna was not amused en liep naar haar vriendje toe en gaf hem een duw. Je begrijpt vast wel wat Rihanna toen ging doen; Zij ging ook heel close met een man dansen! Geen gezellige verjaardag voor Brown. Meerderen mensen beweren dat hij Rihanna die avond in elkaar heeft geslagen...

Een gesleten lip, een blauw oog, littekens.. Rihanna zag er niet uit nadat ze gemept was door Chris Brown. De in elkaar geslagen popster gaf toe dat Chris haar aleerder in elkaar geslagen had. Als je de foto van Rihanna ziet, schrik je je helemaal rot..





X Jaimee

07 February 2009

Skip Beat! De meest meisjesachtige, stijlvolle en grappige Anime!



Skip-Beat! gaat over Kyoko, ze volgt haar ware liefde en jeugdvriend Sho naar Tokio zodat ze hem kan helpen zijn droom te bereiken, namelijk om een idool te worden. Ze maakt schoon, kookt, heeft drie banen en doet niets voor zichzelf omdat ze zo veel van hem houdt, maar Kyoko krijgt geen waardering van Sho. Toch blijft ze bij hem. Maar op een dag gaat Kyoko onaangekondigd naar Sho's agency om een boodschap te bezorgen. Per toeval hoort ze hem over haar praten; Sho verteld aan zijn manager dat hij Kyoko alleen maar als dienstmeid mee had genomen naar Tokio, en dat hij helemaal niks om haar geeft. Nadat Kyoko dit gehoord heeft, gaat ze niet bij de pakken neer zitten. Ze knipt en verft haar haren, veranderd haar kledingstijl en gedrag, en gaat de Showbizz in. Zo alleen kan ze wraak nemen op Sho.



Zeker de moeite waard om te kijken,
X Jaimee

P.S Als je de ondertiteling niet kan lezen (Dus als je niet zo goed Engels kan, vraag je zus, je broer of je ouders om het te vertalen. Om je broer over te halen beloof je bijvoorbeeld om een week zijn kamer op te ruimen, en in ruil daarvoor vertaald hij bijvoorbeeld 11 afleveringen.

Veel kijkplezier!!