22 March 2009

Lente Looks 2009: Van Denim tot Dolce en Gabbana





Lente. Het seizoen waar iedereen zich op verheugd.. Er groeien weer bladeren aan de bomen, de bloemen beginnen weer te bloeien, en nog het leukste.. Nieuwe kleren kopen!! Ik wil altijd op de hoogte zijn van de laatste mode, dus kocht ik de Cosmogirl en de Cosmopolitan Fashion & Beauty Special. Ik sla de eerste pagina open, en zie een advertentie voor Levi's.
Denim, Denim, Denim.. Dat is dus ook in. Gecombineerd met een oversized colbertje of een gilletje ben je hartstikke cool in je oude jeans. We gaan trouwens terug naar de 90's, stop je truitje in je broek! Ik vind het echt geen coole trend, maar misschien jij wel. Wat wel cool is, is de nieuwe collectie van Dolce and Gabbana. Denim, vrouwelijk gecombineerd met meisjesachtige accesoires.



Dit seizoen is het altijd carnaval, en ga vooral verkleed als cowgirl. Hermes deed vrolijk mee. Vladderige jurkjes met vlinders zijn ook In, als het maar zweverig en dromerig is. Diane Von Furstenberg geeft het goede voorbeeld:



Eigenlijk is het ook in om je niets aan te trekken van de mode. Maar dan vooral op een manier die in de mode is. De 'I don't care look'* is helemaal hot. Met een arrogante blik en een rode trenchcoat met motorlaarsjes en wild haar laat je zien dat het jouw helemaal niks kan schelen wat mensen over jou denken. Model Agyness Deyn is een goed voorbeeld. Ze heeft een kort koppie, blauwe ogen, en een stijl waar de meeste meisjes van zeggen 'Oh, dat vloekt!. Allemaal leuk en wel, maar met zo een look laat je dus eigenlijk zien dat je het wel scheelt. Heel veel zelfs. En dat is wat de meesten willen.



Over accesoires gesproken.. Dit seizoen mag alles opvallend zijn. Oorbellen moeten zo groot, zo kleurig, en zo ordinair mogelijk zijn. De make-up looks van deze zomer en lente zijn tamelijk bekend: Of heel erg plamuur, of juist very naturel.
Hier zie je de make-up looks:



X Jaimee