03 July 2009

De Sterrenroddels van dit Moment: NU op SoStyleLisious




Er gaan geruchten rond dat Superster Beyonce Knowles bezeten is door de duivel. In verschillende videoclips samen met Beyonce's echtgenoot Jay-Z maken ze samen demonische tekens. Niet zo lang geleden was de door de duivel bezeten popster nog overtuigd Christelijk. Een mens kan snel veranderen in 5 jaar.








'Ik ben gay.' Dit zijn de woorden die popster Ciara volgens de roddelpers gesproken heeft tijdens BET, een Amerikaanse award-show met miljoenen kijkers. Alleen zijn hier van geen beelden bekend. Ook word er beweerd dat Ciara niet als vrouw geboren is, maar als man. Omgebouwd, dus. Ciara ziet er zelf de lol wel van in.






Er zijn naaktfoto's uitgelekt op het internet van zangeres en model Cassie. 'Iemand heeft mijn computer gehackt. Dat is echt vals. Nu moeten jullie stoppen met doen net alsof jullie nog nooit tieten gezien hebben.' Ik denk (en ik ben niet de enigste) dat Cassie de foto's zelf op het internet gezet heeft, om weer in de media te kopen voor dat ze haar nieuwe album Electro Love uitbracht. Wat denk jij? Zet het in de Chat-box.



X Jaimee

No comments: