24 April 2010

The Parents Are Pissed! T.I vertelt op school over zijn taakstraf


Veel ouders van scholieren op een middelbare school in New Jersey zijn pissed op de schoolleiding nadat zij te horen kregen dat T.I op de school was langsgeweest.
De rapper was uitgenodigd om te vertellen over zijn taakstraf en waarom hij die kreeg (namelijk voor wapenbezit). De ouders van de kinderen waren hier niet van te voren over ingelicht en zijn nu woedend dat T.I. met hun kinderen heeft gepraat.

T.I zou - in het kader van zijn taakstraf - kinderen van de school proberen te overtuigen weg te blijven van drugs, wapens en gangs. Ook nadat het werd uitgelegd aan de ouders, konden zij het nog niet waarderen.

Een boze vader stuurde een e-mail naar de directrice van de school waarin hij vroeg om de volgende keer dat zij een veroordeelde crimineel naar de school sturen eerst om toestemming moesten vragen aan de ouders. De directrice reageerde op de boze reactie van de vader en schreef hem in een e-mail dat zelfs de president fouten heeft gemaakt toen hij jong was. (BTW, laten we dat ff nagaan. Bush snoof cocaine, Clinton rookte hij marihuana.. BAD BOYS!)

PEACE OUT!
T.I lover Aisha Baby G

06 April 2010

Last Girl On Earth tour - Rihanna kondigt tour aan met Nicki Minaj & Kesha



''Hey, ik ben Rihanna en ik ben heel blij om mijn Last Girl On Earth tour aan te kondigen! Ik neem Kesha & Nicki mee. We kunnen niet wachten om je te zien bij de show, dus koop je tickets nu bij Livenation.com!'', aldus Rihanna's aankondiging in het filmpje.

Wait a second. Begrijp ik het goed? Gaan m'n girlz Riri, Kesha & Nicki Minaj samen on tour? AWESOME! De Last Girl On Earth Tour begint op 2 juli in Seattle en zal in totaal 25 steden afspelen. Dat wordt een vakantie naar America! Join me? (:

See yaaa!
Aisha/BabyG

05 April 2010

Cassie's 'EDGY' outfit en Campagne voor Wal-Mart


R&B zangeres, model en Diddy's chick Cassie Ventura werd gespot toen ze het Katsuya Restaurant verliet dit weekend. Wat vinden jullie van haar outfit? Ik ben er zelf geen fan van. Die gekleurde bontjas is (laat ik het maar nice houden) gewoon niet mijn stijl. Haar broek is wel okay, maar zit te hoog! De clutch en de shoes daarin tegen zijn CUTE. Ik vind Cassie's zogenaamde 'EDGY' look niet geweldig. Mee-eens?



Hoewel; Cassie ziet er Gorgeous in een nieuwe campagne voor Wal-Mart! Heeft ze een pauze genomen van haar zangcarrière en gaat ze nu 100% voor modelling? Dat lijkt mij een goed idee. (:

Xoxo,
Aisha/Baby-G

03 April 2010

Rihanna & Travis Barker: Meer dan Student en Leraar?



Yeah, it's true! Superstar Rihanna krijgt drumles van Blink-182-drummer Travis Barker himself. Nothing but the best for Princess RiRi! De reden van haar nieuwe hobby: Mevrouw wil drummen tijdens haar Europese tour. Travis schreef op Twitter dat hij Rihanna geweldig vindt en dat we maar moeten oppassen voor haar. Hopelijk voor RiRi is haar boyfriend Matt Kemp niet jaloers aangelegd! Inmiddels weten we dat Rihanna op 'Rude Boys' valt! Honey, watch out! Straks loop je weer rond met een blauw oog en een gezwollen lip!

Much love,
Aisha
aka 'Baby-G'