30 June 2010

RUDE BOY! Cristiano Ronaldo spuugt naar cameraman!


Cristiano Ronaldo, de sterspeler van Real Madrid, spuugde gisteren na afloop van de verloren wedstrijd Spanje - Portugal in de richting van een cameraman die hem van dichtbij filmde. De FIFA was not amused en stelde een onderzoek in naar het incident, dat werd vastgelegd op beeld.




Oh my gosh, how rude is this guy? Cristiano Ronaldo is van buiten zooo mooi, maar van binnen is hij friggin ugly..Tijdens de wedstrijd heb ik hem niet één keer zien lachen..
Spugen naar de voeten van een cameraman! Door dit belachelijke gedoe heeft hij zichzelf neergezet als een slechte verliezer en een CHILDISH jerk. I'm kind of done with him! En ik ben niet de enige! Robin van Persie reageerde op de asociale actie van Ronaldo: "Hij moet het voetbal respecteren." En daar ben ik het mee-eens. Voetbal heeft van hem een ster gemaakt! Als je dat wat jou aan de top heeft gebracht niet respecteert, roept dat bad luck op!

Cristiano, wat je hebt gedaan is not done! We zijn nice, dus vergeven we je het!
Don't you dare to act so classless EVER again!
Sweetie.


Ciao Honeys,
Aishaaa Darling


19 June 2010

Ciara's nieuwe puppy! ♥


Awww, wat is Ciara's nieuwe puppy cute! De zangeres werd gespot bij Intermix, een kledingwinkel in West-Hollywood met haar hondje..

love ya!

15 June 2010

WTF?! Hoe komt Lady GaGa hier mee weg?

Lady Gaga werd gespot bij een wedstrijd van de New York Mets. De zangeres droeg een lingerie setje van Next to Nothing... Oh my god, je gaat toch niet in je BH & string naar een honkbal wedstrijd?! Crazy Gaga heeft geen schaamte...
Geef je mening over Lady Gaga's sexy outfit in de poll!

Aisha Darling

12 June 2010

Hips Don't Lie! Shakira treedt op in Zuid-Afrika!



Shakira zorgde donderdagavond voor een modieuse start van het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika.
Shaki droeg een outfit ontworpen door Roberto Cavalli.
Sexy ziet de zangeres er zeker uit, maar de Columbiaanse kan een vuilniszak dragen en er nog steeds dropdead gorgeous uit zien. (:
Adios,
Miss Aisha

08 June 2010

Trey Songz' concert: Zoenpartijen & Flauwvallende fans


Trey Songz liet dit weekend tijdens een optreden in Boston zien hoeveel hij van zijn fans hield door een fan op het podium uit te nodigen voor een passievolle kus... Trey wenkte een meisje het podium en made her say aaaahh! Hij sloot het optreden af met een wet, big kiss op de lippen van het meisje... Toch was de kus niet het enige dat shocking was aan Songz' performance. Toen dit alles aan de gang was ging een andere fan zo uit haar dak dat ze flauw viel... What the hell?


ByeByeByeByeByeByeByeByeByeBye

AISHA D.


06 June 2010

Rihanna's nieuwe kapsel: HOT or NOT?


Rihanna showde haar nieuwe hairstyle tijdens een optreden in Madrid. Wat vind jij van het kapsel, hot or not? Mijn mening: Het is niet helemaal mijn stijl, maar I love it on Rihanna! Wat vind jij? Geef je mening op sostylelisious-is-it.hyves.nl of schrijf het op in de chatbox!

LOTS OF LOVE,
Miss Aishaa

03 June 2010

Miley Cyrus gedumpt door boyfriend Liam Hemsworth?


Disney-ster Miley Cyrus is volgens geruchten gedumpt door haar vriendje Liam Hemsworth.
Een 'vriend' van Liam vertelt: "Ze hadden een knallende ruzie. Liam is gewoon weggegaan. Hij is het beu dat haar ouders zich met alles bemoeien en vindt het verschrikkelijk dat Miley jaloers is op zijn carrière". NEWSFLASH! Waarom zou Miley Cyrus jaloers zijn op de carrière van 'Liam Hemsworth', één of andere B-acteur? Voor hij Miley's vriendje werd had ik geen idee wie de heck hij was!

Toch is Liam niet alleen 'The One to Blame'. Miss Cyrus heeft een lapdance gegeven aan haar 44-jarige platenbaas, terwijl ze nog ging met Liam. Eerst gaf hij aan geen problemen te hebben met het sletterige gedrag van Miley, maar kennelijk was er achter gesloten deuren veel meer aan de hand.

Keep you posted!

BYE y'all! :)
Aisha Darling

02 June 2010

New VIDEO: Trey Songz featuring Keri Hilson - Yo Side Of The Bed

Haay Everybody,

De clip van Trey Songz' 'Yo Side Of The Bed' is uit. Zangeres Keri Hilson speelt Trey's vriendin in de clip.. Dat wordt one hot video, zou je denken. Maar nee, deze keer koos Songz (of zijn management :P) ervoor om geen clip te doen met girlzz, champagne en big cars. Integendeel zelfs, want de video is heavy en serieus! Get your tissues standby girls!

Love, Aisha