25 September 2010

Nein Mann!


Ik ben echt helemaal wild van het lied Nein, mann! van Laserkraft 3D.
Het is echt zooo stom dat het leuk is.
Alle lameheid bij elkaar zorgt voor een super grappig effect.
you should see it:


Aisha luvs that Laser!

Teyana Taylor @ Fendi Boutique Opening: Hot or Not?


Teyana 'Google Me' Taylor was aanwezig bij de Fendi Boutique Opening in Beverly Hills, LA.
Teyana's outfit is het voor mij net niet. The boots remind me of a drunk Amber Rose when she was still in her stripper days. The short is... kort. En de flappen die er onder uit komen zijn niet mijn ding. Ik weet dat dat nu de stijl is, maar ik vind het niks.
Het groene vestje is overigens AWESOME! Complimenten! Het rock t-shirt is een big, fat no, maar het past wel bij de 'edgy look' die Teyana probeert te creeren. Sorry guys, but she did pull a Taylor Momsen (=proberen om edgy en grunge-achtig over te komen).

aisha darling

Lola Love Looks Bad!


Oh my gosh!
Wat is er gebeurd met Lola Monroe?
De rapster slash video-vixen was aanwezig bij een party in NYC looking all... bad.
Puistjes op haar gezicht, wallen onder haar ogen, knal donkerblauwe (?!) lipstick op haar lippen.
Nee, Lola zag er oververmoeid uit. Natuurlijk heeft iedereen zo z'n slechte dagen, but she used 2 be soooo effing gorgeous.



Kijk naar deze foto en dan de eerste foto! What a world of difference!
Wijze raad voor miss Monroe:
Take a good sleep, ga regelmatig naar de schoonheidsspecialist en hire a great make-up artist.
Misschien komt het dan nog goed.

Aisha Darling

15 September 2010

Rihanna & Drake @ De MTV Video Music Awards


Sorry, just had to share it with you guys:
Rihanna & Drake @ De MTV Video Music Awards in een innige omhelzing.
Misschien groeit dit uit tot iets heel moois!

Aisha Darling

10 September 2010

Cheater? Kim Kardashian Zoent met Haar Bodyguard!


Kim Kardashian is door de camera's van Keeping Up With The Kardashians gefilmd, terwijl zij een passionate kiss geeft aan haar handsome Aussie bodyguard. Miss Kardashian werd gevolgd door de camera's van haar E!-programma, toen zij op de gevoelige plaat werd vastgelegd tijdens een intiem moment met haar beveiliger, Shengo Deane, na een avondje uit in Los Angeles.

Het duo was met samen met moeder Kris Jenner, zusje Kourtney en haar ex-vriend Scott Disick aan het dineren bij Japans restaurant Katsuya, maar bleef alleen over toen een ruzie tussen Scott en Kourtney ervoor zorgde dat iedereen vroegtijdig vertrok. Na een beetje casual geflirt, wist Kim Shengo succesvol dronken te voeren met tequila. Het stel eindigde uiteindelijk bij haar huis in Beverly Hills, waar zij een lange zoen uitwisselden voor haar deur.

In het verleden heeft Kim een relatie gehad met New Orleans Saints-speler, Reggie Bush en onlangs werd zij gelinkt aan NFL-ster, Miles Austin. Toch zweert de brunette plechtig in de toekomst uit de buurt te zullen blijven van American football-spelers.

bron: msn.nl


Aisha Darling,
Love!

Hilarisch!! Justin Bieber gooit waterballon naar Agent!


Oh, oh, oh! Justin Bieber heeft zich bijna in de nesten gewerkt toen hij tijdens een optreden een waterballon (!) naar een politieagent gooide! WTF? De agent was klaar om Biebs mee te nemen naar het bureau, maar de bodyguards van JB konden de Cop maar net stoppen.
Autoriteiten vonden Justin's actie ongepast, but i kinda get him.

Boys will be boys, huh?

Xoxo, Aisha Darling

05 September 2010

Grrrr! Rihanna zegt 'F*ck You' tegen de Paparazzi


Hi everyone,

Grrrr. Rihanna was niet blij toen de paparazzi een onverwachts bezoek bracht aan de filmset van Battleship, een sci-film waarin Riri de vrouwelijke hoofdrol speelt. Dat liet ze blijken door (how classy!) haar middelvinger op te steken naar de fotografen. We weten niet zeker of de Love the way you lie- zangeres al in haar rol zat of als zichzelf de paps een asociale begroeting gaf. Anyways, Battleship zal in Amerika te zien zijn in mei 2012. Het is nog niet zeker of de film ook in Nederland zal draaien.

have a lovely day,
ya girl Aisha Darling