03 August 2011

Rihanna's Nieuwe Kapsel!


Rihanna zei haar rode haar vaarwel en is nu een beautiful brunnette. De California King Bed-zangeres werd gespot met haar nieuwe kapsel toen ze laat 's avonds aan het shoppen was in LA. I have to say I like this do A LOT better than the red hair.

aishadarling

18 July 2011

Nicki Minaj aangevallen door vriend!


OMG! Nicki Minaj is aangevallen in een hotel in Texas. Niet door een doorgedraaide fan, maar door een goede vriend van de rapster. Nicki en de ongeïdentificeerde man raakten in een vurig conflict aan het zwembad, waarna de Superbass-zangeres een hotelbediende vroeg de politie te bellen. Ondertussen was de 'vriend' van miss Minaj snel naar hun kamer gelopen, waar zij hem naar toe volgde. De ruzie ging daar verder en de man sloeg Nicki hard op haar onderlip.
Vermoedelijk is de vriend waar NM mee verbleef Scaff Beezy, haar hypeman en rumored boyfriend. Hij tweette aan een hotelzwembad te zitten, maar of zij in hetzelfde hotel in Dallas verbleef, is onduidelijk.

aishadarling

03 June 2011

Chris Brown's Nieuwe EVIL Smiley Tattoo


Hmmm. I'm totally NOT feeling Chris' new tat. Deze aparte smiley is geschikt voor een 'leuke plaatjes'-hyve, maar om DIT voor zo lang je leeft op je lichaam te hebben staan; nou nee. Deze emoticon is niets meer dan de evil versie van de beroemde smiley :D. Anyway, ik vind dat Chris Brown moet stoppen met zijn lichaam vol te tekenen en moet denken aan de toekomst. Zoals 50 cent al zei: 'Allemaal tattoo's laten zetten, laat zien dat je niks anders kunt zijn dan een rapper en niet business-minded bent.' Et plus ; Wie wil er op zijn zeventigste (of veertigste!) nog rondlopen met immature tattoo?


NOT HOT.

aishadarling

Jaden Smith's Zwart-Wit Foto's voor GQ


Will Smith's mini me Jaden Smith showt zijn stijl in een nieuwe zwart-witte foto shoot. Met zijn 12 jaar is hij één van de jongste celebrities die in GQ heeft gestaan met een foto shoot. Dat belooft wat, hoor!







AISHADARLING <'3

06 May 2011

Nicki Minaj - Super Bass (Video clip)


Nicki Minaj' nieuwe clip voor Super Bass, een bonus track van haar album 'Pink Friday' is eindelijk uit. Nu al heeft de song 271384 hits on youtube ! Dat is ook niet gek, want wie houdt er nou niet van catchy song met een bubbly, colourful music video ? ( lil kim , misschien ;p) Anyway, watch de aankomende hit-single below ; ENJOY.



aishadarling

27 March 2011

HOT NOW: Modetrends lente / zomer 2011

Het is lente en dat betekent maar één ding... Nieuwe modetrends! SoStyleLisious deelt ze met jou zodat jij weer op de hoogte bent van wat er zeker in je kast moet liggen deze zonnige seizoenen. Have fun!

Strepen
gezien bij Jil Sander

Strepen zijn nu helemaal hot. Het maakt niet uit welke kleur strepen je draagt op je shirt, jurk, tas of shoes. Blijf weg van de blokjes en rondjes, die zijn nogal out of style.



kant
Gezien bij Vivienne Tam, Brioni, Ermanno Scervino

Nee, het is niet nieuw. Maar stylish is het zeker wel! It can be hard to wear lace and not look trashy. Draag kant met een wit of zwart topje onder je kante outfit en alles komt goed. (:


denim
Gezien bij Dries van Noten, Balmain, Emporio Armani

Fashion fades, denim stays the same. Vaal, stone washed of blue jeans, het is allemaal goed!

seventies
gezien bij Alberta Ferreti

De seventies hippie look is weer helemaal hot. Denk flaphoeden, lange jurken, prints, enz.

to be continued.

Doutzen Kroes met man Sunnery James & baby op 't strand !


awwww!
x

RICK ROSS gearresteerd !


Busted! Rick Ross is gearresteerd in Louisiana voor marihuana-bezit. Bronnen melden dat de politie binnen viel en Bitch Ross bijna neerschoten (!) omdat er een disgusting geur van wiet uit zijn hotelkamer in het Shreveport Hilton kwam. Toen de politie Ross' kamer doorzochten, vonden ze een gram marihuana open en bloot op een tafeltje. Ai.

Ik denk dat Ricky Rozay het nog wel moeilijk gaat krijgen als hij naar de gevangenis moet. Rick is namelijk een ex-cop! En in de gevangenis worden die absolutely not geaccepteerd, vooral als ze nu opeens gangster proberen te zijn. We wish you luck, dear.

aisha'darling

11 March 2011

Chris Brown is blond !

Wat bezielde Chris Brown toen hij besloot om zijn haar BLOND te verven? Het staat hem gewoon absolutely niet. Beter verft Chris Brown weer zwart of donkerbruin, want wat Keri Hilson staat, staat niet iedereen.
xxx
aishadarling

25 February 2011

Rihanna & Drake's HOT Grammy Performance


Rihanna en Drake traden op bij de Grammy's. En de vonken spoten van hun performance af! Misschien zelfs een beetje too much; schuren op het podium? Naw, dat doe je in een tacky night club, niet tijdens een optreden en al helemaal niet bij de Grammy's! Klik op deze link voor de steamy performance; http://www.youtube.com/watch?v=4OFmfa_kmm4&feature=related


aishadarling

24 February 2011

Who wore it better? Ciara vs. Natalie Nunn


Ciara droeg deze jurk van Mark Fast dit weekend naar Jay-Z & Lebron James 'Two Kings' diner. Dezelfde nacht, werd Natalie Nunn aan de andere kant van de stad gespot met een meer budget-vriendelijkere versie van Ciara's jurk (lmao). Wie draagt het beter?


Ik vind dat Ciara de jurk 1000x beter draagt dan Natalie 'Ugly Chin' Nunn!
Ciara looks sexy, Natalie Nunn looks trashy.

aishadarling

11 February 2011

Rihanna's Reb'l Fleur Parfum Reclame


De reclame voor Rihanna's nieuwe parfum 'Reb'l Fleur' is uit.
En ik moet je vertellen, het was het het wachten zeker waard! Reb'l Fleur staat voor RiRi's rebelieuze en 'flowery' sweet kant. Check out the commercial below:




aisha darling

04 February 2011

Mariah Carey is zwanger van een tweeling!


Dat Mariah Carey zwanger is, wisten we al. Maar dat ze in verwachting is van een tweeling was tot nu toe nog onbekend. Nick Cannon, Mariah's echtgenoot maakte dit bekend in zijn radioshow. MC vertelde aan Life & Style Magazine dat het een jongen en een meisje zijn. Ik vind het wel een beetje verdacht dat zoveel celebs een tweeling krijgen! Mariah zal bevallen in april 2011.

congrats,
aishadarling

03 February 2011

SoStyleLisious video: The Lonely Island feat. Nicki Minaj - Do The Creep


OMG, de nieuwe clip van The Lonely Island 'Do The Creep', featuring Nicki Minaj is zooo funny!
Check it out below:



lmfao!!
aisha darling

14 January 2011

Angela Simmons Goes Blonde!



Via Angela Simmons's twitter.
I like her new hairstyle! What about you?

aisha darling

Gucci Mane's Facial Fail


Ay Caramba! What was Gucci Mane thinking toen hij besloot deze ugly ass icecream face tattoo te laten vereeuwigen? Voordat Gucci deze tattoo liet zetten, was hij al niet de knapste, maar look at him now! Over 40 jaar wil je toch niet rondlopen met een ijsjes-tattoo op je fissi? What an attention whore.


aishadarling