25 February 2011

Rihanna & Drake's HOT Grammy Performance


Rihanna en Drake traden op bij de Grammy's. En de vonken spoten van hun performance af! Misschien zelfs een beetje too much; schuren op het podium? Naw, dat doe je in een tacky night club, niet tijdens een optreden en al helemaal niet bij de Grammy's! Klik op deze link voor de steamy performance; http://www.youtube.com/watch?v=4OFmfa_kmm4&feature=related


aishadarling

24 February 2011

Who wore it better? Ciara vs. Natalie Nunn


Ciara droeg deze jurk van Mark Fast dit weekend naar Jay-Z & Lebron James 'Two Kings' diner. Dezelfde nacht, werd Natalie Nunn aan de andere kant van de stad gespot met een meer budget-vriendelijkere versie van Ciara's jurk (lmao). Wie draagt het beter?


Ik vind dat Ciara de jurk 1000x beter draagt dan Natalie 'Ugly Chin' Nunn!
Ciara looks sexy, Natalie Nunn looks trashy.

aishadarling

11 February 2011

Rihanna's Reb'l Fleur Parfum Reclame


De reclame voor Rihanna's nieuwe parfum 'Reb'l Fleur' is uit.
En ik moet je vertellen, het was het het wachten zeker waard! Reb'l Fleur staat voor RiRi's rebelieuze en 'flowery' sweet kant. Check out the commercial below:




aisha darling

04 February 2011

Mariah Carey is zwanger van een tweeling!


Dat Mariah Carey zwanger is, wisten we al. Maar dat ze in verwachting is van een tweeling was tot nu toe nog onbekend. Nick Cannon, Mariah's echtgenoot maakte dit bekend in zijn radioshow. MC vertelde aan Life & Style Magazine dat het een jongen en een meisje zijn. Ik vind het wel een beetje verdacht dat zoveel celebs een tweeling krijgen! Mariah zal bevallen in april 2011.

congrats,
aishadarling

03 February 2011

SoStyleLisious video: The Lonely Island feat. Nicki Minaj - Do The Creep


OMG, de nieuwe clip van The Lonely Island 'Do The Creep', featuring Nicki Minaj is zooo funny!
Check it out below:



lmfao!!
aisha darling