27 March 2011

HOT NOW: Modetrends lente / zomer 2011

Het is lente en dat betekent maar één ding... Nieuwe modetrends! SoStyleLisious deelt ze met jou zodat jij weer op de hoogte bent van wat er zeker in je kast moet liggen deze zonnige seizoenen. Have fun!

Strepen
gezien bij Jil Sander

Strepen zijn nu helemaal hot. Het maakt niet uit welke kleur strepen je draagt op je shirt, jurk, tas of shoes. Blijf weg van de blokjes en rondjes, die zijn nogal out of style.



kant
Gezien bij Vivienne Tam, Brioni, Ermanno Scervino

Nee, het is niet nieuw. Maar stylish is het zeker wel! It can be hard to wear lace and not look trashy. Draag kant met een wit of zwart topje onder je kante outfit en alles komt goed. (:


denim
Gezien bij Dries van Noten, Balmain, Emporio Armani

Fashion fades, denim stays the same. Vaal, stone washed of blue jeans, het is allemaal goed!

seventies
gezien bij Alberta Ferreti

De seventies hippie look is weer helemaal hot. Denk flaphoeden, lange jurken, prints, enz.

to be continued.

Doutzen Kroes met man Sunnery James & baby op 't strand !


awwww!
x

RICK ROSS gearresteerd !


Busted! Rick Ross is gearresteerd in Louisiana voor marihuana-bezit. Bronnen melden dat de politie binnen viel en Bitch Ross bijna neerschoten (!) omdat er een disgusting geur van wiet uit zijn hotelkamer in het Shreveport Hilton kwam. Toen de politie Ross' kamer doorzochten, vonden ze een gram marihuana open en bloot op een tafeltje. Ai.

Ik denk dat Ricky Rozay het nog wel moeilijk gaat krijgen als hij naar de gevangenis moet. Rick is namelijk een ex-cop! En in de gevangenis worden die absolutely not geaccepteerd, vooral als ze nu opeens gangster proberen te zijn. We wish you luck, dear.

aisha'darling

11 March 2011

Chris Brown is blond !

Wat bezielde Chris Brown toen hij besloot om zijn haar BLOND te verven? Het staat hem gewoon absolutely niet. Beter verft Chris Brown weer zwart of donkerbruin, want wat Keri Hilson staat, staat niet iedereen.
xxx
aishadarling