29 November 2008

j'aime le fashion - by JAIMEE.



Met mijn glansende motorlaarsjes, de riem strak om de middel geknoopt, haar opgestoken in een knot zit ik hier achter de computer te typen. Nou, ik houd er niet van om te liegen, dus ik geef het eerlijk toe; Geen motorlaarsjes, geen riempje, geen knot, maar een blauwe pyama en unfashionable sloffen. Toch moet en zal ik wat schrijven vanavond, i'll promise you. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben de nieuwe blog-fashionista van sostylelisious.blogspot.com.



Jaimee is de naam. Ik vind dat het echt heel stylish voor mij zijn is om deze blog te bezitten! Vergis je niet, wij zijn perfectionistisch, wij willen dat onze blog overal ter wereld gelezen word, dus in het Caribisch gebied, (dan bereik je ook gelijk elk land waar er Engels word gesproken), in Nederland, in Turkije, in Frankrijk, Everywhere! Our blog is gonna be world wide, that's a fact!



Ik ben geboren in Amsterdam, waar ik nu nog steeds woon met mijn moeder, want mijn ouders zijn gescheiden. Mijn droom is om Anna Wintour's plek in te nemen, en hoofdredacteur te worden van de Vogue. Helaas, de kans is klein dat dat echt gebeurd, dus... Als dat niet werkt, word ik advocaat. Dat lijkt me heel interessant, ook de studie lijkt me heel relaxed. Mijn vader zei dat de rechten een taaie studie is, maar ik heb het er voor over.



Nu weten jullie wat meer over mij. Dus alle Nederlanders, comment my post, please!!



X Jaimee





21 November 2008

'Ik houd van lezen!' Karl Lagerfeld haat TV en PC!




Karl Lagerfeld, een van de wereld's grootste modeontwerpers, verslindt Franse, Italiaanse, Duitse en Engelse boeken alsof het
posts op http://sostylelisious.blogspot.com zijn. :-P Alleen heeft Lagerveld een hekel aan TV en Internet.
'Ik kan niet tegen het eindeloze gekwetter, ik lees liever, dan train ik mijn hersenen,' zegt hij in de Avantgarde, een modetijdschrift. De modeontwerper houdt van papier. 'Ik ben een ontwerper en wij ontwerpen met een potlood en papier. De nieuwe generatie heeft nog nooit een potlood vastgehouden. Ze kopen wat stof en draperen dat om hun hele lichaam, maar dat heeft niks met mode te maken. Het is een makkelijke uitweg, maar een goede ontwerper tekent en begint met het verzinnen van een concept.' Karl Lagerfeld heeft een parfum op de markt gebracht. Kapsule bevat drie verschillende geuren, een voor 's ochtends, een voor 's middags en een voor 's avonds. Op het einde van de dag heb je je eigen unieke geur.

X Jaimee

09 November 2008

Yes, we can! Een tiener wint Elite Model '09




Met duizenden fashionable models en luxe kantoren over de hele wereld in 33 verschillende landen is Elite Model Management een van de grootste en beroemdste modellen bureau's in de hele wereld. Het is dus echt niet raar dat hun zoektochten naar nieuw talent uitgegroeid is tot de grootste modellen-jacht op Aarde! In 2008 bestaat de modelling contest al voor 25 jaar. De modellen die meededen hebben de Elite Model Look '08 wedstrijd gewonnen in hun eigen land. Dit jaar was de winnares Louise Maselis (15). Vele meisjes van Louise's leeftijd zullen dromen van een modellencarriere als dat van haar. Ik trouwens ook! :-) Ma en pa Maselis zeggen dat hun dochter een heel normaal Belgisch meisje is, met dezelfde ambitie's en dromen als die van girls van haar age. Dit weekend streed het toekomstige topmodel tegen 80 andere modellen (van 14 tot 22) op het Sanya eiland in China om de titel van Elite Model Look '08. De 25 beste kandidaten mogen een contract tekenen bij Elite. De 3 beste modellen hebben de meeste kansen op top-jobs bij beroemde merken zoals Chanel, Gucci, Moschino enz.. Vorige jaar werd het Nederlandse model Ymre Stiekenma 2de bij de wedstrijd. Ze is nu het gezicht van de Prada Ligna Rossa producten. Josefina Cisternas uit Chili werd 2de. Derde werden Fei Fei Sun en Tilda Persson. Van Louise Maselis horen we nog veel. Misschien hoort ze over 8 jaar wel tussen het rijtje van Supermodellen van dat moment zoals Tyra Banks en Agyness Deyn nu..


X Jaimee

08 November 2008

Kijk uit voor Stange! Iekeliene is de It-girl van 2008!





Jij zegt Agyness Deyn, ik zeg Iekeliene Stange. Het 24-jarige Nederlandse topmodel heeft het allemaal ; De look, de stijl en de persoonlijkheid. Voordat ze model werd, was Stange een Multimedia Design studente. Iekeliene staat ingeschreven bij 2 hele grote modellenbureaus, namelijk bij Women Management, en IMG Models in New York. Ze was te zien op advertenties voor onder andere Marc by Marc Jacobs, Dolce and Gabbana en Sonia Rykiel. Bij de Marc by Marc Jacobs’ Lente 2006 show, mocht ze het eerst de Catwalk op. Raad eens wat ze deed? Omdat ze oncomfortabele schoenen aan had, trok ze ze doodleuk uit, en liep ze verder met de schoenen in haar handen. Behalve om haar aparte modeshow blooper, is Mevrouw Stange is vooral bekend om haar opvallende jukbeenderen, maar ook om haar opvallende Japans geinspireerde stijl. ‘Ik hou van gekke, kleurvolle kleding,’zegt ze zelf. Dat doet ze zeker, en het staat haar vet cool!

Eigenlijk zou je kunnen zeggen, dat Iekeliene Stange de Nederlandse tweeling zus is van Agyness Deyn. Maar ja, Agyness Deyn is een beetje uitgespeeld in de Modewereld. Iekeliene is nog fris, nog IN. Het koste Iekeliene Stange wel veel tijd om door te breken in de Fashion Industry, ze begon namelijk in 2004. Nu is Iekeliene helemaal hot, meer mensen kennen d’r. Iekeliene is door gebroken. Op Engelse en Nederlandse mode- blogs en websites kan Iekeliene Stange niet ontbreken. You go girl.. You go…


X Jaimee