28 July 2009

De Hipste en Leukste Muziekalbums van 2009: Van Electro Love tot I Am.. Sasha Fierce





Hey fashionista's,

Speciaal voor jullie hebben wij de beste albums van 2008 en 2009 van de hotste zangeressen van dit moment op een rijtje gezet. Hope you like it!

Album: Tiffany Evans
Artiest: Tiffany Evans
Genre: R&B
Hit liedjes: Promise Ring (met Ciara) en I'm grown (met Bow Wow)
Verdere opmerkingen: Een relaxt album van een super getalenteerde jonge zangeres. Als je houdt van vrolijke R&B meezing liedjes, is dit echt het album voor jou.

Album: Electro Love
Artiest: Cassie
Genre: R&B
Hit liedjes: Official Girl (met Lil Wayne) en Must Be Love (met Diddy)
Verdere opmerkingen: Electro Love is het tweede album van zangeres en model Cassie.
Heel veel beroemde rappers en zangeressen hebben meegeholpen aan Cassie's album. Vind je dansmuziek leuk? Koop dan Electro Love van Cassie!


Album: Fantasy Ride
Artiest: Ciara
Genre: Pop
Hit liedjes: Love, S*x, Magic (met Justin Timberlake), Never Ever (met Young Yeezy)
Verdere opmerkingen: Ciara heeft zichzelf weer eens overtroffen. Love, S*x, Magic en Never Ever van Fantasy Ride zijn wereldhits geworden, en ze mocht voor dit album samen werken met andere wereldberoemde artiesten. Fantasy Ride is echt een aanrader!

Album: I Am Sasha Fierce
Artiest: Beyonce
Genre: Pop
Hit liedjes: If I Were A Boy, Single Ladies, Diva
Verdere opmerkingen: Beyonce's album I Am Sasha Fierce bevat 2 CD's. De eerst CD I Am gaat over Beyonce's leven buiten de schijnwerpers en bevat alleen ballads, de tweede is getiteld Sasha Fierce en beschrijft door middel van R&B-muziek haar glamourleven. Echt een supergoed album!

Album: The Fame
Artiest: Lady GaGa
Genre: Pop, Electronic Dance
Hit liedjes: Just Dance, Pokerface, Eh Eh (Nothing Else I Can Say), LoveGame, Paparazzi
Verdere opmerkingen: The Fame is een superalbum. Bijna alle liedjes op dit album zijn wereldhits geworden. Just Dance, Pokerface en LoveGame zul je waarschijnlijk wel kennen. Want... Wie kent deze liedjes nou niet?!


Album: In a Perfect World...
Artiest: Keri Hilson
Genre: R&B, Hip Hop, Pop
Hit liedjes: Energy, Turnin' Me On, Knock You Down
Verdere opmerkingen: Keri Hilson's grote doorbraak is met het liedje 'The Way I Are' met Timbaland, en met haar eigen versie van Turn My Swag On (origineel van Soulja Boy Tellem). Het zingen en dansen gaat Miss Hilson goed af. Dat is wel te horen op haar album In A Perfect World. Als je houd van echte zwing muziek is In a Perfect World... zeker iets voor jou.

X Jaimee

P.S Heb je nog een album toe te voegen? Zet het in de chatbox of plaats een reactie.

03 July 2009

De Sterrenroddels van dit Moment: NU op SoStyleLisious




Er gaan geruchten rond dat Superster Beyonce Knowles bezeten is door de duivel. In verschillende videoclips samen met Beyonce's echtgenoot Jay-Z maken ze samen demonische tekens. Niet zo lang geleden was de door de duivel bezeten popster nog overtuigd Christelijk. Een mens kan snel veranderen in 5 jaar.








'Ik ben gay.' Dit zijn de woorden die popster Ciara volgens de roddelpers gesproken heeft tijdens BET, een Amerikaanse award-show met miljoenen kijkers. Alleen zijn hier van geen beelden bekend. Ook word er beweerd dat Ciara niet als vrouw geboren is, maar als man. Omgebouwd, dus. Ciara ziet er zelf de lol wel van in.






Er zijn naaktfoto's uitgelekt op het internet van zangeres en model Cassie. 'Iemand heeft mijn computer gehackt. Dat is echt vals. Nu moeten jullie stoppen met doen net alsof jullie nog nooit tieten gezien hebben.' Ik denk (en ik ben niet de enigste) dat Cassie de foto's zelf op het internet gezet heeft, om weer in de media te kopen voor dat ze haar nieuwe album Electro Love uitbracht. Wat denk jij? Zet het in de Chat-box.



X Jaimee