17 October 2009

Lily Allen laat Katy Perry verwijderen.. (Bij Chanel nog wel!)


Zangeres Lily Allen had er totaal geen problemen mee om haar nieuwe song 'Not fair' te zingen tijdens de Parijse fashionweek, totdat ze hoorde dat haar aartsvijand Katy Perry ook op de gastenlijst stond. En dat pikte mevrouw Allen niet.. Met alle gevolgen!

Lily Allen verwijderde Katy Perry doodleuk van de gastenlijst bij een Chanel-modeshow. Lily deed dat niet zomaar. Katy heeft haar een tijdje geleden gedist door te zeggen dat ze 'een dunnere versie van Lily Allen is'. Lily sloeg terug en noemde haar een na-aper en dreigde Katy's telefoonnummer online te zetten. 'Als ze nog een keer haar mond opentrekt doe ik het.' aldus miss Allen.

De mensen van Chanel zaten met hun handen in het haar. Wat moesten ze doen? Katy Perry weigeren of een optreden van Lily Allen laten schieten? Het zou vreemd zijn om Katy te weigeren, omdat ze vorig jaar nog front-row zat. Maar het was ook niet slim om Lily Allen's optreden te cancellen. Uiteindelijk is het de PR-mensen van Chanel gelukt, ze stuurden Katy Perry naar een andere modeshow zodat Lily gewoon kon optreden. Celebs zoals Rihanna en Claudia Schiffer zaten wel front-row.

Au Revoir,
JAIMEE


No comments: