31 October 2009

Lady = lief! Daddy's girl Lady GaGa koopt een hart voor haar pa!


Lady Gaga is een schat. Met haar diva gedrag, heftige songs en uitgesproken kledingstijl zou je dat niet zeggen. Toen haar vader in kritieke toestand verkeerde, wist de Lovegame zangeres niet hoe snel ze een nieuw hart voor hem kon kopen.

Een geëmotioneerde Lady GaGa vertelde op het Amerikaanse radiostation Arizona's 104.7 KISS FM dat de hartoperatie heel hard nodig was om haar vader Joseph in leven te houden.

'Het was mijn grootste nachtmerrie dat hij zou overlijden. Hij had dringend een nieuw hart nodig. Ik bedacht me dan ook geen moment en heb het geld dat ik heb verdiend met mijn album aan hem gegeven, zodat hij een nieuw hart kon kopen', zegt Lady GaGa.

Lady GaGa: 'Mijn vader is mijn alles en ik heb zelfs afspraken afgezegd om er voor hem te kunnen zijn. Ik ben niet alleen Lady GaGa, maar ook een dochter met een geweldige vader, die hopelijk nog heel lang bij me is'.

ARRIVEDERCI GIRLS,

A.

28 October 2009

OH MY GOSH! De top 10 van de meest stylish shoes van dit moment!



Shoes rule! Dat weet iedereen. Maar weet je ook wat voor coole exemplaren er in de winkels liggen? En hoe shimmering, stylish en mooi die wel niet zijn? Met deze top 10 van hotte shoes ga jij na je stadbezoek of online shopping spree met het perfecte paar laarzen, sneakers of slippers weg!

10. GLADIATOR SANDALEN


Gladiator sandalen: echt de trend van zomer 2009! Je hebt ze in allerlei kleuren, merken en lengtes. Onder de Amerikaanse celebrity's waren de gladiator sandalen lang of juist kort. Rihanna, Beyonce en Heidi Montag (onder andere bekend van 'The Hills') waren fanatieke dragers, maar hebben de sandaaltjes veilig opgeborgen in hun walk-in-closet, om ze te beschermen tegen de koude winter dagen. Heb jij deze shoes gedragen, of is deze trend voor je neus voor bij gegaan?


9. RUBBER DUCK

Als er een stylish schaapje over de dam is, volgen er meer. Dat gebeurde toen Paris Hilton gespot werd met deze hotte boots. Het Deense model Eik richtte in 2005 Rubber Duck op. Later dat jaar werd de Snowjogger ontwikkeld en alleen verkocht in de meest trendy winkels van Denemarken. In 2006 verhuisde hij naar LA. Rubber Duck is nu een must-have voor vele Hollywood sterren zoals Paris Hilton en Lindsay Lohan. Nu jij nog!




8. PASTRY KICKS




Pastry is HET merk voor de stylish teenager. De zusjes Simmons hebben zichzelf weer eens overtroffen. Angela en Vanessa, de dochters van Reverend Run (dominee en ex-dj/rapper) bedachten Pastry, geinspireerd op verschillende cakes en taarten. Pastry heeft een rijk assortiment, denk hierbij aan tassen, schoenen, zonnebrillen en kleren. Het trendy merk bracht in 2008 50 miljoen dollar op, dus geld te kort hebben Vanessa en Angela niet! :-D

7. UGG AUSTRALIA



Ugg Australia: Wie kent het niet? De heerlijk zittende shoes werken verslavend. Heb je een paar, komt er gelijk een nieuw model uit, dat nog veel sweeter is! Er is een hele discussie gaande over of Uggs wel of niet in zijn. Bastiaan van Schaik heeft gezegd dat hij 'HELEMAAL klaar is met Uggs'. Nou, als je het SoStyleLisious vraagt: Uggs zijn IN. Even de voordelen van deze shoes op een rijtje zetten: Ze zitten heerlijk, zijn makkelijk te combineren, heel wearable en veel modellen om uit te kiezen. Trouwens, Bastiaan van Schaik is zelf uit de mode. Soo 1980!

6. NIKE SNEAKERS



WORDT VERVOLGD





17 October 2009

Lily Allen laat Katy Perry verwijderen.. (Bij Chanel nog wel!)


Zangeres Lily Allen had er totaal geen problemen mee om haar nieuwe song 'Not fair' te zingen tijdens de Parijse fashionweek, totdat ze hoorde dat haar aartsvijand Katy Perry ook op de gastenlijst stond. En dat pikte mevrouw Allen niet.. Met alle gevolgen!

Lily Allen verwijderde Katy Perry doodleuk van de gastenlijst bij een Chanel-modeshow. Lily deed dat niet zomaar. Katy heeft haar een tijdje geleden gedist door te zeggen dat ze 'een dunnere versie van Lily Allen is'. Lily sloeg terug en noemde haar een na-aper en dreigde Katy's telefoonnummer online te zetten. 'Als ze nog een keer haar mond opentrekt doe ik het.' aldus miss Allen.

De mensen van Chanel zaten met hun handen in het haar. Wat moesten ze doen? Katy Perry weigeren of een optreden van Lily Allen laten schieten? Het zou vreemd zijn om Katy te weigeren, omdat ze vorig jaar nog front-row zat. Maar het was ook niet slim om Lily Allen's optreden te cancellen. Uiteindelijk is het de PR-mensen van Chanel gelukt, ze stuurden Katy Perry naar een andere modeshow zodat Lily gewoon kon optreden. Celebs zoals Rihanna en Claudia Schiffer zaten wel front-row.

Au Revoir,
JAIMEE


07 October 2009

Bye bye! Ex-supermodel Claudia Schiffer zegt de runway vaarwel.



PARIS - Topmodel en ex-supermodel Claudia Schiffer zegt de runway gedag. Ze kondigde dit belangrijke fashion news aan tijdens de Parijse fashionweek.

'Ik ga het lopen van shows niet missen. Ik ben nog steeds model, maar ik zeg de runway voorgoed vaarwel.' aldus de 39-jarige schoonheid.

Claudia Schiffer heeft een glansrijke carrière als supermodel achter de rug. Ze stond op de cover van o.a Vogue, Harpers Bazaar en Cosmopolitan en liep shows voor Versace, Jill Sander, Dolce and Gabbana, Ralph Lauren en Valentino. Alleen is haar tijd gekomen om te stoppen als runway model.

Ciao,
Jaimee

P.S Ga jij Claudia Schiffer missen op de runway of vindt jij het best dat ze is gestopt? En wie vindt jij het mooiste model? Schrijf het op in de chatbox.