31 December 2009

A Fashionable New Year toegewenst van SoStyleLisious!


Dear fashionista's,

SoStyleLisious wenst jullie een dazzling, stylish en vooral happy New Year toe.

~ Love Jaimee


19 December 2009

Alleen Size Zero Voor Miuccia Prada! Ze irriteert zich aan ronde vormen!




Anorexia, drugs en soms zelf sterfte. Veel mensen maken zich zorgen over de hardheid van het modellenleven, maar Miuccia Prada, het brein achter modehuis Prada, niet. De Italiaanse irriteert zich zelfs aan girls zonder 'size zero'.


Miuccia Prada schoot uit haar slof tijdens een doorpas voor Giuseppe Verdi's Attila, een voorstelling die in de lente van 2010 te zien zal zijn in het Metropolitan Opera. Bij het zien van de rondingen van de zangeressen zou Signora Prada zwaar geïrriteerd hebben geroepen dat 'ze dit soort vrouwen niet kan kleden' en dat 'ze professionele modellen nodig heeft.'

Na de uitspraak van Miuccia Prada kwam er gelijk een nieuwe castingsronde. De zangeressen mochten wel blijven, maar een deel van de niet-zingende cast is vervangen door 'professionele' modellen. Het Metropolitan Opera ontkent dat dit te maken heeft met de uitspraak van de Italiaanse. Yeah, sure!

XoXo Aisha aka Baby G

26 November 2009

'Watch Me On Yo Videophone!' De remmen gaan los bij Beyonce en Lady Gaga!

Ik heb altijd gedroomd van een samenwerking tussen mijn twee beloved zangeressen, Beyonce en Lady Gaga. Toen ik hoorde dat ze een duet gingen opnemen, kon mijn dag niet meer stuk. Oh my gosh! Gehuld in wacky outfits, ultra hoge hakken en futuristische brillen zagen mijn girls Bee en Gaga er in de videoclip van 'Videophone' geweldig uit. Zo catchy als de beat van dit fabulous lied is er geen. Beyonce en Lady Gaga kunnen shaken als geen ander, dat zie je ook tijdens de choreografie. Rondzwaaien met pistolen in identieke witte pakjes?! Wow. hot!! Over de tekst: Een beetje aan de dirty kant. Maarrr.. Is er tegenwoordig nog een lied dat niet vies is? Nee. Of ik kritiek heb op Videophone? Make-up, perfect. Haar, perfect. Kleren, perfect. ALLES perfect! Fashionista's, check it out. Zie hieronder Beyonce en Lady Gaga met: 'VIDEOPHONE!

KISSES,
Aisha Darling

10 November 2009

Rihanna SPREEKT voor de EERSTE keer over de mishandeling door Chris Brown!

Zangeres Rihanna heeft voor de eerste keer openhartig gesproken over de mishandeling door haar ex-vriendje Chris Brown. Zij waarschuwt alle vrouwen: “Het kan iedereen overkomen.”

De 21-jarige zangeres vertelde hoe de wereldwijde aandacht voor het pak slaag dat ze ontving van Brown haar leven veranderde. Ze zei: “Ik ging slapen als Rihanna en werd wakker zoals Britney Spears. Dat was het niveau van de media chaos de volgende dag. Opeens cirkelde er een helikopter rond mijn huis en kon ik mijn eigen huis niet meer in door de pers.”

Rihanna vindt het nog steeds heel erg dat de foto's van haar toegetakelde gezicht als sappig werden ervaren.“Het was vernederend. Dat is niet een foto die je zou laten zien. De manier waarop mensen het als weer een ‘leuk onderwerp’ behandelden op het internet, terwijl het wel om mijn leven gaat… Het voelde alsof er misbruik van me gemaakt werd.”

Inmiddels gaat het veel beter met de 'Don't Stop The Music' zangeres. 23 november 2009 komt haar nieuwe album, Rated R, uit. In haar muziek heeft de Rihanna ook de vreselijke gebeurtenissen verwerkt: “Ik heb alles wat ik wou zeggen in de laatste maanden in mijn muziek gestopt. De liedjes zijn erg persoonlijk. Sinds mijn laatste album ben ik erg gegroeid. Het geeft precies weer waar ik nu sta.”


Kisses,

AISHA 'BABY G'

31 October 2009

Lady = lief! Daddy's girl Lady GaGa koopt een hart voor haar pa!


Lady Gaga is een schat. Met haar diva gedrag, heftige songs en uitgesproken kledingstijl zou je dat niet zeggen. Toen haar vader in kritieke toestand verkeerde, wist de Lovegame zangeres niet hoe snel ze een nieuw hart voor hem kon kopen.

Een geëmotioneerde Lady GaGa vertelde op het Amerikaanse radiostation Arizona's 104.7 KISS FM dat de hartoperatie heel hard nodig was om haar vader Joseph in leven te houden.

'Het was mijn grootste nachtmerrie dat hij zou overlijden. Hij had dringend een nieuw hart nodig. Ik bedacht me dan ook geen moment en heb het geld dat ik heb verdiend met mijn album aan hem gegeven, zodat hij een nieuw hart kon kopen', zegt Lady GaGa.

Lady GaGa: 'Mijn vader is mijn alles en ik heb zelfs afspraken afgezegd om er voor hem te kunnen zijn. Ik ben niet alleen Lady GaGa, maar ook een dochter met een geweldige vader, die hopelijk nog heel lang bij me is'.

ARRIVEDERCI GIRLS,

A.

28 October 2009

OH MY GOSH! De top 10 van de meest stylish shoes van dit moment!



Shoes rule! Dat weet iedereen. Maar weet je ook wat voor coole exemplaren er in de winkels liggen? En hoe shimmering, stylish en mooi die wel niet zijn? Met deze top 10 van hotte shoes ga jij na je stadbezoek of online shopping spree met het perfecte paar laarzen, sneakers of slippers weg!

10. GLADIATOR SANDALEN


Gladiator sandalen: echt de trend van zomer 2009! Je hebt ze in allerlei kleuren, merken en lengtes. Onder de Amerikaanse celebrity's waren de gladiator sandalen lang of juist kort. Rihanna, Beyonce en Heidi Montag (onder andere bekend van 'The Hills') waren fanatieke dragers, maar hebben de sandaaltjes veilig opgeborgen in hun walk-in-closet, om ze te beschermen tegen de koude winter dagen. Heb jij deze shoes gedragen, of is deze trend voor je neus voor bij gegaan?


9. RUBBER DUCK

Als er een stylish schaapje over de dam is, volgen er meer. Dat gebeurde toen Paris Hilton gespot werd met deze hotte boots. Het Deense model Eik richtte in 2005 Rubber Duck op. Later dat jaar werd de Snowjogger ontwikkeld en alleen verkocht in de meest trendy winkels van Denemarken. In 2006 verhuisde hij naar LA. Rubber Duck is nu een must-have voor vele Hollywood sterren zoals Paris Hilton en Lindsay Lohan. Nu jij nog!




8. PASTRY KICKS




Pastry is HET merk voor de stylish teenager. De zusjes Simmons hebben zichzelf weer eens overtroffen. Angela en Vanessa, de dochters van Reverend Run (dominee en ex-dj/rapper) bedachten Pastry, geinspireerd op verschillende cakes en taarten. Pastry heeft een rijk assortiment, denk hierbij aan tassen, schoenen, zonnebrillen en kleren. Het trendy merk bracht in 2008 50 miljoen dollar op, dus geld te kort hebben Vanessa en Angela niet! :-D

7. UGG AUSTRALIA



Ugg Australia: Wie kent het niet? De heerlijk zittende shoes werken verslavend. Heb je een paar, komt er gelijk een nieuw model uit, dat nog veel sweeter is! Er is een hele discussie gaande over of Uggs wel of niet in zijn. Bastiaan van Schaik heeft gezegd dat hij 'HELEMAAL klaar is met Uggs'. Nou, als je het SoStyleLisious vraagt: Uggs zijn IN. Even de voordelen van deze shoes op een rijtje zetten: Ze zitten heerlijk, zijn makkelijk te combineren, heel wearable en veel modellen om uit te kiezen. Trouwens, Bastiaan van Schaik is zelf uit de mode. Soo 1980!

6. NIKE SNEAKERS



WORDT VERVOLGD





17 October 2009

Lily Allen laat Katy Perry verwijderen.. (Bij Chanel nog wel!)


Zangeres Lily Allen had er totaal geen problemen mee om haar nieuwe song 'Not fair' te zingen tijdens de Parijse fashionweek, totdat ze hoorde dat haar aartsvijand Katy Perry ook op de gastenlijst stond. En dat pikte mevrouw Allen niet.. Met alle gevolgen!

Lily Allen verwijderde Katy Perry doodleuk van de gastenlijst bij een Chanel-modeshow. Lily deed dat niet zomaar. Katy heeft haar een tijdje geleden gedist door te zeggen dat ze 'een dunnere versie van Lily Allen is'. Lily sloeg terug en noemde haar een na-aper en dreigde Katy's telefoonnummer online te zetten. 'Als ze nog een keer haar mond opentrekt doe ik het.' aldus miss Allen.

De mensen van Chanel zaten met hun handen in het haar. Wat moesten ze doen? Katy Perry weigeren of een optreden van Lily Allen laten schieten? Het zou vreemd zijn om Katy te weigeren, omdat ze vorig jaar nog front-row zat. Maar het was ook niet slim om Lily Allen's optreden te cancellen. Uiteindelijk is het de PR-mensen van Chanel gelukt, ze stuurden Katy Perry naar een andere modeshow zodat Lily gewoon kon optreden. Celebs zoals Rihanna en Claudia Schiffer zaten wel front-row.

Au Revoir,
JAIMEE


07 October 2009

Bye bye! Ex-supermodel Claudia Schiffer zegt de runway vaarwel.



PARIS - Topmodel en ex-supermodel Claudia Schiffer zegt de runway gedag. Ze kondigde dit belangrijke fashion news aan tijdens de Parijse fashionweek.

'Ik ga het lopen van shows niet missen. Ik ben nog steeds model, maar ik zeg de runway voorgoed vaarwel.' aldus de 39-jarige schoonheid.

Claudia Schiffer heeft een glansrijke carrière als supermodel achter de rug. Ze stond op de cover van o.a Vogue, Harpers Bazaar en Cosmopolitan en liep shows voor Versace, Jill Sander, Dolce and Gabbana, Ralph Lauren en Valentino. Alleen is haar tijd gekomen om te stoppen als runway model.

Ciao,
Jaimee

P.S Ga jij Claudia Schiffer missen op de runway of vindt jij het best dat ze is gestopt? En wie vindt jij het mooiste model? Schrijf het op in de chatbox.

04 September 2009

Van Streetstyle tot Haute Couture: De herfst/winter fashion van 2009 en 2010


Bonjour fashionista's,

Hebben jullie ook zo een zin in de herfst en de winter? Ik ZEKER wel! Niet om het weer (koud en nat), maar omdat alle modehuizen hun nieuwe herfst/winter collectie showen! Uitgerust met een stapel modetijdschriften blog ik voor jullie de HOTSTE en LEUKSTE trends van dit moment! Lang leve mode!


DE BALMAIN-jeans
Te zien bij Balmain

Alleen zwervers dragen toch broeken met scheuren er in? Nee, hoor! Echte fashionista's weten dat Balmain dit jaar uitkwam met de jeans met scheuren. Victoria Beckham, Lindsay Lohan en Beyonce zijn al fan. Nu jij nog! Keer je spaarvarkentje maar om, want de fashionable broek kost maar liefst 1100 euro. Jij koopt er natuurlijk gewoon een bij Hennes en Maurits of SPS Superstar. Even mooi en betaalbaar!



POWERDRESSING
Te zien bij o.a. Givenchy, Gucci, Stella McCartney en Yves Saint Laurent

De look uit de jaren tachtig is weer helemaal 2009! Een kleine mode-geschiedenisles kan geen kwaad, toch? :-p Het begon allemaal bij de 80'er jaren tv-serie 'Dynasty'. Het ging over een rijke familie. Ze leefden in een mansion en daar beleefden ze allemaal avonturen. De elite-familie ging natuurlijk naar allemaal dure feestjes en ze droegen de meest stylish kleren. Inclusief shoulderpads! In 2009 dragen wij de shoulderpads gecombineerd met een jurkje, hoge hakken en een leren jas zoals bij Stella McCartney hierboven. Met deze look zullen zelfs celebs je een jaloerse blik geven. :-D



THIGH HIGH BOOTS
Te zien bij o.a Alexander McQueen, Hermes, Loewe en Emilio Pucci

Weg met die UGG's, weg met die Minnetonka's en HELLO Thigh High Boots! De superstylish laarzen zijn echt de trend van dit moment. Ze horen net boven je knie te komen. Bij Alexander McQueen fetisj, hoogglans bij Paul & Joe en chic suède bij Hermes, Loewe en Emilio Pucci. Model Giselle Bundchen is er al mee gespot. Ook Rihanna slaat deze trend niet over. Jij dus ook niet!
:-P


BIKER CHIC
Te zien bij o.a Balmain, Gucci, Roberto Cavalli

De geliefde rocktrend van afgelopen zomer ruilen we in voor een chic biker look. Dat doen we met SUPERSTYLISH blazers, strapless mini-jurken en heel heel veel leer. Balmain, Gucci en zelfs bloemenkoning Roberto Cavalli zijn verliefd op deze look. Met pailletten wordt de look afgestyled. We likes!



GRUNCH GIRL
Te zien bij o.a Dsquared2 en Isabel Marant

De slordige, onverzorgde punklook van de jaren 90 is terug! De rockband Nirvana zette de trend door het dragen van gescheurde jeans, smoezelige truien en rommelig haar. Denk nou niet dat je er als een zwerver bij moet lopen. In 2009 gaat het er juist om te combineren. Beetje punk, beetje rock en een slordig vleugje. Grunge-items van nu zijn de geruite blouse, het leren jasje en de verscheurde jeans. En denk erom, hé! Zie er niet uit als een zwerver, dat is dus wat je dus ABSOLUUT NIET wil!!

Van AMERICAN BEAUTY tot NOMAD

Pantone riep deze kleuren uit tot de Colors of this season:

  1. American Beauty (Rozerood)
  2. Deep Purple ( Diep paars)
  3. Honey Yellow (Honing geel)
  4. Iron (Ecru)
  5. Burnt Sienna (Perzik)
  6. Nomad (Beige)
  7. Rapture Rose (Lichtroze)
  8. Warm Olive (Olijfgroen)
  9. Majolica Blue (Donkerblauw)
  10. Creme Brulee (Mix van beige en wit)



17 August 2009

Daar komt de bruid.. Vanessa Hudgens en Zac Efron gaan trouwen!




Hoopte je al tijden op een break-up tussen Zac en Vanessa? Dan hebben we slecht nieuws voor je: ze zijn verloofd! Dit vertelde het koppel aan een Britse boulevardkrant.
Tijdens de opnamen van High School Musical werden de twee tortelduifjes tot over hun oren verliefd op elkaar.

De trouwdatum is nog niet bekend. De twee hebben zo hun eigen redenen waarom zij de trouwdatum zo lang mogelijk geheim willen houden. Vanessa hoopt dit jaar een grote filmrol binnen te slepen. ‘Als we de trouwdatum daardoor moeten verzetten wil ik niet dat mensen denken dat we uit elkaar zijn’.

Nog niet zo lang geleden kwam Vanessa negatief in het nieuws doordat er naaktfoto’s van haar waren uitgelekt. Zal de verloving een manier zijn om haar imago weer te herstellen? Dat zullen we moeten afwachten.

X Jaimee

P.S. Ben je blij voor Vanessa en Zac? Of ben je stikjaloers en hoopte je allang al op een Single Zac? Zet het in de chatbox!

28 July 2009

De Hipste en Leukste Muziekalbums van 2009: Van Electro Love tot I Am.. Sasha Fierce





Hey fashionista's,

Speciaal voor jullie hebben wij de beste albums van 2008 en 2009 van de hotste zangeressen van dit moment op een rijtje gezet. Hope you like it!

Album: Tiffany Evans
Artiest: Tiffany Evans
Genre: R&B
Hit liedjes: Promise Ring (met Ciara) en I'm grown (met Bow Wow)
Verdere opmerkingen: Een relaxt album van een super getalenteerde jonge zangeres. Als je houdt van vrolijke R&B meezing liedjes, is dit echt het album voor jou.

Album: Electro Love
Artiest: Cassie
Genre: R&B
Hit liedjes: Official Girl (met Lil Wayne) en Must Be Love (met Diddy)
Verdere opmerkingen: Electro Love is het tweede album van zangeres en model Cassie.
Heel veel beroemde rappers en zangeressen hebben meegeholpen aan Cassie's album. Vind je dansmuziek leuk? Koop dan Electro Love van Cassie!


Album: Fantasy Ride
Artiest: Ciara
Genre: Pop
Hit liedjes: Love, S*x, Magic (met Justin Timberlake), Never Ever (met Young Yeezy)
Verdere opmerkingen: Ciara heeft zichzelf weer eens overtroffen. Love, S*x, Magic en Never Ever van Fantasy Ride zijn wereldhits geworden, en ze mocht voor dit album samen werken met andere wereldberoemde artiesten. Fantasy Ride is echt een aanrader!

Album: I Am Sasha Fierce
Artiest: Beyonce
Genre: Pop
Hit liedjes: If I Were A Boy, Single Ladies, Diva
Verdere opmerkingen: Beyonce's album I Am Sasha Fierce bevat 2 CD's. De eerst CD I Am gaat over Beyonce's leven buiten de schijnwerpers en bevat alleen ballads, de tweede is getiteld Sasha Fierce en beschrijft door middel van R&B-muziek haar glamourleven. Echt een supergoed album!

Album: The Fame
Artiest: Lady GaGa
Genre: Pop, Electronic Dance
Hit liedjes: Just Dance, Pokerface, Eh Eh (Nothing Else I Can Say), LoveGame, Paparazzi
Verdere opmerkingen: The Fame is een superalbum. Bijna alle liedjes op dit album zijn wereldhits geworden. Just Dance, Pokerface en LoveGame zul je waarschijnlijk wel kennen. Want... Wie kent deze liedjes nou niet?!


Album: In a Perfect World...
Artiest: Keri Hilson
Genre: R&B, Hip Hop, Pop
Hit liedjes: Energy, Turnin' Me On, Knock You Down
Verdere opmerkingen: Keri Hilson's grote doorbraak is met het liedje 'The Way I Are' met Timbaland, en met haar eigen versie van Turn My Swag On (origineel van Soulja Boy Tellem). Het zingen en dansen gaat Miss Hilson goed af. Dat is wel te horen op haar album In A Perfect World. Als je houd van echte zwing muziek is In a Perfect World... zeker iets voor jou.

X Jaimee

P.S Heb je nog een album toe te voegen? Zet het in de chatbox of plaats een reactie.

03 July 2009

De Sterrenroddels van dit Moment: NU op SoStyleLisious




Er gaan geruchten rond dat Superster Beyonce Knowles bezeten is door de duivel. In verschillende videoclips samen met Beyonce's echtgenoot Jay-Z maken ze samen demonische tekens. Niet zo lang geleden was de door de duivel bezeten popster nog overtuigd Christelijk. Een mens kan snel veranderen in 5 jaar.








'Ik ben gay.' Dit zijn de woorden die popster Ciara volgens de roddelpers gesproken heeft tijdens BET, een Amerikaanse award-show met miljoenen kijkers. Alleen zijn hier van geen beelden bekend. Ook word er beweerd dat Ciara niet als vrouw geboren is, maar als man. Omgebouwd, dus. Ciara ziet er zelf de lol wel van in.






Er zijn naaktfoto's uitgelekt op het internet van zangeres en model Cassie. 'Iemand heeft mijn computer gehackt. Dat is echt vals. Nu moeten jullie stoppen met doen net alsof jullie nog nooit tieten gezien hebben.' Ik denk (en ik ben niet de enigste) dat Cassie de foto's zelf op het internet gezet heeft, om weer in de media te kopen voor dat ze haar nieuwe album Electro Love uitbracht. Wat denk jij? Zet het in de Chat-box.



X Jaimee

26 June 2009

Nooit meer de moonwalk: 'King of Pop' Michael Jackson overleden




Ik heb geen woorden voor deze tragische gebeurtenis. Zo onverwacht.. De klap komt hard aan bij mij. Michael Jackson, de legendarische King Of Pop is donderdag 25 juni 2009 overleden. Kijk voor het hele verhaal naar het onderstaande filmpje.




X Jaimee

P.S I will always love you, Michael. In my heart you will always be the King of pop.

13 June 2009

Evita Tjon A Ten: De toekomstige Alicia Keys van Nederland!




Evita Tjon A Ten is de toekomstige Alicia Keys van Nederland. Ze is geboren op 8 oktober 1986 in Suriname. Haar grootste droom is om een beroemde zangeres te worden, en ze is goed op weg. Speciaal voor http://sostylelisious.blogspot.com / maakte ze tijd vrij voor een SoStyleLisious interview!

Wilde je toen je klein was al zangeres worden?
Toen ik klein was hield ik altijd al van zingen. Eerst de Surinaamse liedjes die ik van mijn moeder en oma leerde, daarna R&B, pop en gospel en jazz. Wist mijn familie al dat ik iets met muziek zou doen? Het antwoord op die vraag is absoluut JA! Ik zong al liedjes mee voordat ik kon praten.
Toen ze zes jaar oud was, leerde ik viool spelen. Na acht jaar viool gespeeld te hebben, bleek mijn liefde voor het zingen sterker te zijn dan mijn liefde voor de viool.

Doe je naast het zingen nog andere dingen?
Ik schilder, waarbij de vertaling van haar multiculturele erfenis ook met gemak terug te vinden is. Ik gebruik veel verschillende materialen. Ook de onderwerpen van mijn kunst is zeer divers. Ook doe ik grafisch werk in combinatie met mijn schilderkunst.

Ook schrijf ik regelmatig columns en doe ik modellenwerk. Zo kun je je op http://www.dhmagazine.nl/up2date gratis inschrijven om mijn maandelijkse columns te lezen voor online lifestyle blad te lezen.
Laten we niet vergeten dat ik dit jaar mijn studie aan de Hotelschool Den Haag afrond. Ja, Ik heb bij al deze dingen ook binnen 4 jaar mijn studie afgerond. :-D

Wie is je grootste voorbeeld?
Ella Fitzgerald is mijn favoriete jazzvocalist. Ik bewonder haar vooral omdat zij zingt vanuit het diepste van haar ziel en haar geïmproviseerde scat solos vind ik geweldig. Verder vind ik muziek van Beyonce, Barbara Ryan, India Arie en Lauryn Hill erg goed. Het mooie van artiest zijn is dat veel artiesten bij elkaar een inspiratiebron kunnen vormen om te komen tot een geheel eigen stijl

Met welke sterren zou je nog eens samen willen werken?
India Arie, Raoul Midon en Taio Cruz. Dit zijn er maar een paar maar er zijn wel meer artiesten waarmee ik graag mee samen zou willen werken.

Wat is je grootste droom voor de toekomst?
“Kunst en muziek kunnen werelden samenbrengen en troost bieden. Muziek en kunst kunnen helen als zaken stuk zijn”.
Ik hoop dat deze twee disciplines in de toekomst een grotere rol zullen spelen bij en een bijdrage zullen leveren aan het verbeteren van de problemen in onze wereld.

Heb je nog een tip voor meiden die ook zangeres willen worden? Veel oefenen, in jezelf geloven maar wel met een diploma opzak!


X Aisha Darling

P.S Wat vind jij van Evita Tjon A Ten? Post een comment of schrijf het op in de Chatbox. Love ya!

07 June 2009

See you soon! SoStyleLisious stopt voor een paar weken..



Lieve Fashionista's,

Zo als jullie misschien al gemerkt hebben, heb ik voor een lange tijd geen berichten gepost op sostylelisious.blogspot.com. Dat komt door dat ik het heel druk had met school. Volgende week heb ik weer belangrijke toetsen, en daar wil ik me heel goed op voorbereiden. School gaat natuurlijk voor! :-D Over een paar weken zal ik deze blog weer goed onderhouden; Zo als het hoort!

Veel liefs,
Jaimee

24 April 2009

Oh My Gosh! Cassie Ventura's nieuwe kapsel!! HOT of NOT?





Zangeres en model Cassie had heel mooi lang zwart haar, maar dat is verleden tijd. In het weekend schoor ze de helft van haar haar af. Op haar Twitter-account legde ze uit waarom ze besloot om de helft van haar haar af te scheren:

Soms in het leven heb je verandering nodig. Iets waar van je denkt dat je het niet zomaar kan doen. Iets dat de 'I don't give a f*ck' attitude die er altijd al was, laat zien aan de hele wereld... en iets wat je moeder shockeert, iets wat haar jou een rockster laat noemen.
lockquote>

Ik vind Cassie's nieuwe kapsel echt NOT! Persoonlijk vind ik dat ze er gewoon aandacht mee probeert te trekken. Wat vind jij er van? SuperHOT of SuperLELIJK? Post een comment of schrijf het op in de chatbox zodat je met de andere fashionista's nog kan praten over dit onderwerp.


X ex-Cassie-fan Jaimee